Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Kup CG: Sutjeska i Petrovac slavili kod kuće, Podgorica u nadoknadi ukrala Iskri prolaz u polufinale

Fudbaleri Sutjeske prošli su u polufinale savladavši Zetu kraj Bistrice 1:0, nakon što je prvi meč pod Trešnjicom završen bez golova. Pobjedonosni pogodak za Nikšićane postigao je Miljan Vlaisavljević u 43. minutu meča

Odigrani su odloženi revanš mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore.

Sutjeska, Foto: Cdm.me

Fudbaleri Sutjeske prošli su u polufinale savladavši Zetu kraj Bistrice 1:0, nakon što je prvi meč pod Trešnjicom završen bez golova. Pobjedonosni pogodak za Nikšićane postigao je Miljan Vlaisavljević u 43. minutu meča.

I Petrovac je obezbijedio plasman u polufinalu na sličan način. “Nebesko plavi” su pod Malim brdom savladali Titograd 2:0, nakon što je prvi meč na Starom aerodromu završen takođe bez golova, a golovi su pali u 25. preko Miloša Kalezića i Marka Markovića u 81. minutu meča.

Pravo iznenađenje priredila je Podgorica remizirajući protiv Iskre 1:1 na stadionu braće Velešević, nakon što je prvi meč u Lješkopolju završen bez golova. Danilovgrađani su poveli golom Bogdana Milića u 67. minutu meča, da bi u 92. minutu stigao gol od Šalete Kordića i Podgorica preotela plasman u polufinale.

Žrijeb za polufinalne mečeve biće naknadno održan.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve