Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kup CG: Goleada Budućnosti za polufinale, bez golova na Trešnjici, Starom aerodromu i DG areni

Izabranici Mladena Milinkovića su već u 16. minutu načeli Bjelopoljce preko Igora Ivanovića da bi samo pet minuta kasnije udvostručio. U 26. minutu Dejan Zarubica postiže pogodak, da bi samo četiri minuta kasnije opet Ivanović matirao golmana Džafića, a Draško Božović s bijele tačke u 41. minutu donio pogodak. U nastavku goleada nije stala pa su Božović u 77. i Slavko Damjanović u 80. minutu stavili tačku na meč i plasman u polufinale

Fudbaleri Budućnosti plasirali su se u polufinale Kupa CG ubjedljivom pobjedom protiv Jedinstva 7:0 pod Goricom. nakon što su prvi četvrtfinalni meč u Bijelom polju takođe slavili minimalnim rezultatom.

Foto: Pobjeda

Izabranici Mladena Milinkovića su već u 16. minutu načeli Bjelopoljce preko Igora Ivanovića da bi samo pet minuta kasnije udvostručio. U 26. minutu Dejan Zarubica postiže pogodak, da bi samo četiri minuta kasnije opet Ivanović matirao golmana Džafića, a Draško Božović s bijele tačke u 41. minutu donio pogodak. U nastavku goleada nije stala pa su Božović u 77. i Slavko Damjanović u 80. minutu stavili tačku na meč i plasman u polufinale.

Zbog nevremena prije tri sedmice svi ostali četvrtfinalni mečevi su odloženi za danas i dueli između Zete i Sutjeske na Trešnjici, Titograda i Petrovca na Starom aerodromu i Podgorice protiv Iskre u Lješkopolju su završeni bez golova.

Revanš mečevi zakazani su za 14. decembar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve