Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kun u suzama: Zdravlje je na prvom mjestu, morao sam da završim karijeru

Zbog problema sa srcem dugogodišnji argentinski reprezentativac morao je da se povuče sa terena

Serhio Aguero u suzama je danas završio karijeru u 33. godini.

Zbog problema sa srcem dugogodišnji argentinski reprezentativac morao je da se povuče sa terena.

– Ovu konferenciju sam sazvao da bih vam saopštio da sam donio odluku da završim profesionalnu karijeru. Ovo je veoma težak momenat zamene, ali sam ipak srećan zbog odluke. Zdravlje mi je na prvom mjestu, znate zašto sam morao to da uradim, zbog problema koji sam imao prije mesec dana. Bio sam u dobrim rukama doktora koji su odabrali šta je najbolje za mene, a to je da prestanem da igram. Odluku sam doneo prije deset dana. Uradio sam sve što je moglo da se uradi da ne bude ovako, ali nije bilo mnogo nade, poručio je Aguero u suzama.

Zahvalio se svima sa kojima je sarađivao tokom karijere.

– Hvala svima koji su mi pomogli u karijeri. Idem uzdignute glave, srećan. Ne znam šta me čeka dalje u životu, ali znam da je oko mene mnogo onih koji mi žele dobro. Hvala i novinarima koji su došli, koji su me tretirali dobro, ali hvala i onima koji nisu. Istina je da ću pamtiti samo lijepe stvari. Hvala vam svima, poručio je Aguero.

Omaleni napadač karijeru je počeo u Independijenteu, a potom je igrao za Atletiko Madrid, Mančester siti i na kraju Barselonu.

Za nacionalni tim dao je 41 gol na 101 utakmici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve