Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

KSCG: Zauvijek ćemo pamtiti Matijin vedar duh i energiju

Jelena Dubljević uputila je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije

Predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević uputila je telegram saučešća povodom smrti golmana fudbalske reprezentacije.

„Teško je pronaći riječi nakon što smo primili vijest o preranom odlasku Matije Šarkića. U ovim teškim trenucima za njegovu porodicu, crnogorski fudbal i sport uopšte, u ime Košarkaškog saveza Crne Gore i u svoje ime, upućujem najiskrenije saučešće Matijinoj porodici, prijateljima i cijeloj fudbalskoj zajednici. Zauvijek ćemo pamtiti njegov vedar duh i energiju, a njegove nezaboravne odbrane protiv Belgije prije samo deset dana pamtiće generacije“, navodi se u telegramu.

Odlazak Šarkića šokirao je i sve u našoj reprezentaciji koja se danas okupila i počela pripreme za olimpijski kvalifikacioni turniru.

”Duboko nas je pogodila vijest o iznenadnoj smrti crnogorskog reprezentativca Matije Šarkića. U ime stručnog štaba, te kompletne crnogorske košarkaške reprezentacije želim da izrazim najiskrenije saučešće porodici Šarkić i kompletnoj crnogorskoj fudbalskoj javnosti u ovom teškom trenutku”, rekao je selektor Crne Gore Boško Radović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve