Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

KSCG: Veselin Barović ozdravio, pozitivna trojica igrača

Košarkaši su dobrog zdravstvenog stanja, kao i predsjednik KSCG-a koji je u međuvremenu bio negativan na kontrolnom testu na koronavirus čime je potvrđeno da je ozdravio

Trojica crnogorskih reprezentativaca bili su pozitivni na covid 19 tokom testiranja 48 osoba, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Crne Gore.

Mlada, seniori i juniori, Foto: Kscg.me

“Inficirani košarkaši nijesu bili u kontaktu sa predsjednikom Košarkaškog saveza Crne Gore kako je to implicirano u tekstovima pojedinih medija, stoga to nije mogao biti izvor infekcije.

Košarkaši su dobrog zdravstvenog stanja, kao i predsjednik KSCG-a koji je u međuvremenu bio negativan na kontrolnom testu na koronavirus čime je potvrđeno da je ozdravio.

Ostali testirani mladi i seniorski reprezentativci koji su trenirali u Tivtu, kao i seniorske reprezentativke sa kampa u Bijelom Polju, te članovi stručnih štabova negativni su na Kovid-19.

Svi testirani tokom perioda čekanja rezultata potvrdili su veliku disciplinu i odgovornost, pa poštujući mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje izbjegli su bilo kakav rizik od širenja infekcije.

Kao što smo i ranije najavili poštujući pravo na privatnost nećemo objavljivati imena oboljelih koji su dobrog zdravstvenog stanja.

Savez će do popravljanja epidemiološke situacije pauzirati planirane aktivnosti, a o narednim akcijama javnost će biti na vrijeme informisana”, ističu iz naše kuće košarke.

IzvorKSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve