Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krstović: Želim da postignem prvi gol u crveno-bijelom dresu

Krstović se za mjesto u špicu bori sa mnogo iskusnijim igračima - Pavkovim, Boaćijem i Tomaneom

Crnogorski napadač Nikola Krstović od prošlog ljeta član je Crvene zvezde i kako sam kaže san mu je da postigne prvi gol u dresu beogradskog kluba.

Foto: FK Crvena zvezda

Sa “crveno-bijelima” je trenutno na pripremama na Pafosu, pod komandom novog trenera, Dejana Stankovića.

“Očekivanja su velika. Želim da postignem prvi gol u crveno-bijelom dresu. Nije bitno da li će to biti u prvenstvu ili u kupu, samo da se mreža zatrese. Jedva čekam da ga proslavim jer će to biti ispunjenje mog sna. Takođe, u šampionatu želimo da povećamo bodovnu razliku i pokažemo da smo najbolji, a to važi i za kup. Cilj je dupla kruna i tome težimo, a to ova ekipa po kvalitetu zaslužuje. Mi smo jedna velika porodica koja tako i funkcioniše i moram reći da je rezultat cijelog tima na prvom mjestu”, rekao je Krstović za klupski sajt.

Dijete Zete istaklo je da utisci iz rada sa Stankovićem fenomenalni.

“Kada pogledamo gdje je on igrao i sa kakvim stručnjacima je radio to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Osvojio je Ligu šampiona i brojne titule, što je ogromna stvar. Stekao je veliko iskustvo i on to želi da nam, iz dana u dan, prenese i vjerujem da će ovo biti jedan lijep ciklus sa njim. Takođe, mislim da ćemo postaviti još veće ciljeve koje ćemo i ostvariti”, kazao je Krstović.

Krstović se za mjesto u špicu bori sa mnogo iskusnijim igračima – Pavkovim, Boaćijem i Tomaneom.

“Oni su odlični fudbaleri, golgeteri i imaju iskustvo iza sebe. Najviše savjeta dobijam od Pavkova, sa njim baš volim da pričam, ali tu su i Boaći i Tomane koji mi daju podršku. Oni manje pričaju naš jezik, međutim uvijek su tu da kažu što misle i što treba da popravim. Pavkov mi pomaže na skoro svakom treningu, cijenim to što je uz mene, zna koliko želim da postignem prvi gol i da svaki trening, utakmicu odradim na najvišem nivou. Pored Pavkova, tu su i savjeti od Borjana, Jovičića, Gobeljića, Milunovića, kao i pomoćnog trenera Milijaša. Svi su uz mene, vjeruju mi, a na meni je da to povjerenje opravdam i vremenom postajem sve bolji”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve