Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krstović: San je postao java

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore i koji je na skeneru selektora Ljubiše Tumbakovića, dres šampiona Srbije obući će tokom ljeta.

Nikola Krstović, bez ikakve sumnje jedan od najboljih mladih napadača ne samo Crne Gore, nego regiona i Evrope, stavio je paraf na ugovor sa Crvenom Zvezdom do 2023. godine.

Foto: Sportklub.rs

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore i koji je na skeneru selektora Ljubiše Tumbakovića, dres šampiona Srbije obući će tokom ljeta, a u međuvremenu, će nastojati da pomogne mladom i izuzetno talentovanom timu Zete, da kompletira neverovatno uspješnu sezonu i izbori plasman u Evropu.

“San je postao java. Mnogo sam srećan što sam potpisao za Crvenu zvezdu. Iluzorno je trošiti riječi o kvalitetu, ugledu i reputaciji kluba u kojem ću nastaviti karijeru. Zahvalan sam čelnicima Zete što su mi omogućili ovaj transfer, što su od mene napravili dobrog igrača i čovjeka. Zahvalan sam i čelnicima Zvezde koji su prepoznali talenat i potencijal koji imam”, rekao je Krstović za Sport Klub i nastavio:

“Svi koji me znaju, znaju da se ne zadovoljavam ostvarenim. Do kraja sezone uradiću sve što je u mojoj moći da sa daleko najmlađim timom u šampionatu Crne Gore, mojom Zetom, stignem u Evropu. Zatim ću nastojati da opravdam očekivanja čelnika Zvezde i postanem jedan od ljubimaca navijača, a pored toga, naravno da ću nastojati da se nametnem selektoru Ljubiši Tumbakoviću i zaslužim poziv u državni tim koji uskoro počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo”.

Crvena zvezda je bila najbrža i najkonkretnija, dobila je bitku sa Partizanom, Hajdukom, Anderlehtom…. sve su to klubovi koji su željeli ekstra talentovanog momka iz Golubovaca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve