Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krstović: Nijesmo imali sreće, ni sudije nas nijesu milovale

Napadač Crne Gore i Crvene zvezde smatra da su “mladi sokolovi” igrom zaslužili više od sedam bodova koliko su osvojili u grupi 6

Voz za Evropsko prvenstvo otišao je sa porazom od Izraale u prošlom kolu, pa će “mladi sokolovi” posljednje dvije utakmice kvalifikacija odigrati kako bi popravili utisak… Priliku za tako nešto imaće najprije večeras u Toftiru, gdje od 18 sati igraju protiv Farskih ostrva.

Krstović, Foto: Fscg.me

“Neće biti lako, pogotovo nakon poraza od Izraela koji nam je svima teško pao. Ali treba da se podignemo i uradimo sve da upišemo tri boda. Ne samo protiv Farskih ostrva, nego i u posljednjem meču sa Sjevrnom Makedonijom”, poručio je pred put na sjever Evrope naš napadač Nikola Krstović.

Momci Miodraga Vukotića lagano su sa 3:0 večerašnjeg rivala savladali prije nešto više od godinu.

“Ta selekcija je u posljednje vrijeme podigla nivo igre bolji su nego što su bili kada smo ih pobijedili u Nikšiću”, nema dilemu Krstović.

Napadač Crne Gore i Crvene zvezde smatra da su “mladi sokolovi” igrom zaslužili više od sedam bodova koliko su osvojili u grupi 6.

“Nijesmo imali sreće od početka kvalifikacija igrali smo dobar fudbal, ali smo očekivali bolje rezultate”, rekao je Krstović.

“Na slabiji bodovni saldo uticale su i brojne sudijske greške na našu štetu. Primjer je i prošla utakmica u kojoj je suđen nepostojeći penal za Izrael, pa nezasluženi crveni karton za našeg golmana Lazara Carevića. Prije toga je bilo grešaka protiv Kazahstana, Sjeverne Makedonije.”

Na kraju ostaje žal zbog svega…

“Da, jer smo se uklopili sa selektorom Vukotićem, a i igrali smo dopadljiv fudbal. Ipak, to više ne možemo da vratimo. Moramo da izvučemo pouke i nastavimo dalje. Bilo bi lijepo da završimo kvalifikacije sa dvije vezane pobjede”, zaključio je napadač Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve