Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Krstović: Čeka nas borba za prvo mjesto

Crna Gora uoči septembarskog raspleta zauzima drugo mjesto u grupi 3 sa sedam bodova i zaostaje bod za prvoplasiranom Bosnom i Herecgovinom, našim narednim rivalom

Nikola Krstović se prvi put našao u startnih 11 seniorske reprezentacije Crne Gore i odlično odradio zadatak iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, kao ,,devetka“, već više po lijevom boku.

,,Sokoli“ su na gostovanju Rumuniji u četvrtom kolu Lige nacija slavili 3:0.

– Super sam se snašao. Imao sam više obaveza nego inače jer sam bio na krilu i dosta sam bio fokusiran na odbranu. Isključio sam njihovog desnog beka iz igre, uz to pomagao Mugoši jer nije lako igrati protiv dva štopera. U svakom slučaju, za reprezentaciju nije bitno koliko i što se igra, bio bih i golman ako treba – rekao je Krstović za TVCG.

– U drugom poluvremenu sve je bolje izgledalo nego u prvom, dolazili smo u šanse. Ostvarili smo veliku pobjedu i čeka nas borba za prvo mjesto. Nije mala stvar pobijediti Rumune 3:0 u gostima.

Crna Gora uoči septembarskog raspleta zauzima drugo mjesto u grupi 3 sa sedam bodova i zaostaje bod za prvoplasiranom Bosnom i Herecgovinom, našim narednim rivalom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve