Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kros prvenstvo: Perunović 14. put šampionka

Kod seniorki na 3000 metara ubjedljivo je trijumfovala Slađana Perunović, a kod seniora na 6000 metara najuspješniji je bio Dragoljub Koprivica, član Mornara. Najviše medalja osvojili atletičari Nikšića – 10 , drugi su atletičari Lima sa 8, dok su takmičari Jedinstva osvojili šest

Slađana Perunović dominira u krosu. Članica Ak Nikšić juče je na 62. prvenstvu Crne Gore u krosu 14. put uzastopno slavila i postala šampionka države u krosu.

Na terenima ispod Trebjese u tehničkoj organizaciji AK Nikšić , pod pokroviteljstvom ASCG i podršku Ministarstva sporta i mladih Crne Gore, a po prohladnom i oblačnom vremenu na odlično pripremljenoj stazi za kros, uspješno je takmičenje koje je okupilo oko 100 takmičara iz devet klubova (Budućnost, Mornar, Lovćen, Nikšić, Jedinstvo, Sanja, Lim, Sparta i Podgorički maraton).

Kod seniorki na 3000 metara ubjedljivo je trijumfovala Slađana Perunović, a kod seniora na 6000 metara najuspješniji je bio Dragoljub Koprivica, član Mornara. Najviše medalja osvojili atletičari Nikšića – 10 , drugi su atletičari Lima sa 8, dok su takmičari Jedinstva osvojili šest.

Takmičenju su ispred ASCG prisustvovali predsjednik Gojko Banjević, direktor Milorad Vuletić, sekretar Milan Madžgalj, selektor reprezentacije Osman Erović i nacionalni treneri Zoran Jojić i Drago Musić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve