Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kriza u Madridu: Simeone pred izlaznim vratima Atletika

"Marka" tvrdi da Simeone sada ne vidi izlaz, da nije više u dobrim odnosima ni sa čelnicima zbog nekih odluka, poput povratka Košte, a da su se na to nadovezali porazi u prvenstvu i u Ligi šampiona

Da li je ovo posljednja sezona Dijega Simeonea u Atletiku? “Ćolo” je sve nervozniji, poručio je da ko misli da je tranzicija sunčanje i čekanje da cvijeće procveta ne poznaje ni fudbal, ni njega.

Simeone, Foto: Skysport.com

On je pomenuo da je u ovih osam sezona na klupi, uvijek bilo situacija u kojima se činilo da ga tim ne prati.

Ali, “Marka” tvrdi da sada ne vidi izlaz, da nije više u dobrim odnosima ni sa čelnicima zbog nekih odluka, poput povratka Košte, a da su se na to nadovezali porazi u prvenstvu i u Ligi šampiona.

Navijači ga optužuju da je kukavičkom taktikom izgubio i od Juventusa i od Barselone, pa list spekuliše da će Argentinac otići. U klubu su nezadovoljni jer je Žoao Feliks najskuplje pojačanje u istoriji “Jorgandžija” na klupi, trener preferira Vitola.

Simeone je prije dvije godine bio u krizi, nije prošao grupu u Ligi šampiona, ali je osvojio LE.

Trener Atletika traži da klub kupi Bruna Gimareša iz Atletiko Paranensea, meta je i Kavani, ali i Timo Verner.

Pred meč sa Viljarealom, “Kolčonjerosi” su tek šesti na tabeli, mada imaju samo bod manje od Bilbaoa i Sosijedada.

Novi poraz bi otežao poziciju Simeonea koji neće dati ostavku, ali su sve glasnije priče da klub smatra da bi tranziciju trebalo da izvrši neko drugi.

Kao klubovi zainteresovani za Simeonea pominju se Junajted, ali i PSŽ gdje je sve izvjesnije da će Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone i prema nekom scenariju prihvatiti ponudu Bajerna.

Bilo kako bilo, Simeone će imati ponude, a hoće li ponovo na kraju sezone pokazati “nevjernim Tomama” koliko može njegov Atletiko ostaje da vidimo, ako prije toga ne dobije otkaz, što je ipak malo vjerovatno…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve