Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kriza drma i ponos Izraela: Makabi saopštio igračima da su im obustavljene isplate

Prvi čovjek košarkaškog giganta iz Tel Aviva dodao je da će njegov klub prihvatiti odluku koju će zajednički donijeti Evroliga i ELPA u vezi smanjenja plata

Uprava Makabija odlučila je da suspenduje ugovore i obustavi isplatu zarada igračima sve dok Evroliga i Igračka asocijacija Evrolige ne postignu dogovor o procentu smanjenja plata koji će biti predložen svim klubovima.

Vilbekin, Foto: Euroleague.net

“Dok ne dođe do novog rješenja (između Evrolige i ELPA), svi ugovori će biti zamrznuti. Žao nam je što moramo da preduzmemo ovaj ekstremni korak, ali za nastalu situaciju nije kriva nijedna strana. To je frustrirajuća situacija“, rekao je predsjednik Makabija Šimon Mizrahi u pismu upućenom igračima.

Prvi čovjek košarkaškog giganta iz Tel Aviva dodao je da će njegov klub prihvatiti odluku koju će zajednički donijeti Evroliga i ELPA u vezi smanjenja plata.

“Nalazimo se u situaciji koji nisam doživio za 80 godina života. Nikada nisam zamišljao o momentu u kome bismo morali da ostanemo kod kuće i da ljudi mojih godina ne mogu da sretnu sa djecom i unucima”, završio je pismo Mizrahi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve