Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kraljevi ne žele Francuza, Pogba se nudi Realu, ali oni imaju drugačije planove

Očigledno se Pogba nudi Kraljevima i rado bi obukao dres velikana iz Madrida, ali na njegovu žalost Real ima druge planove koji nikako ne uključuju Pogbu. Real će na ljeto naredne godine krenuti po dvojicu Francuza. To će biti Kilijan Mbape i Eduardo Kamavinga, mlade zvijezde i igrači koji će u budućnosti biti okosnica igre kluba

Paul Pogba juče je iznenadio apsolutno sve kada je javno saopštio da mu je san da zaigra za Real Madrid.

Pogba, Foto: Goal.com

Očigledno se Pogba nudi Kraljevima i rado bi obukao dres velikana iz Madrida, ali na njegovu žalost Real ima druge planove koji nikako ne uključuju Pogbu.

Real će na ljeto naredne godine krenuti po dvojicu Francuza. To će biti Kilijan Mbape i Eduardo Kamavinga, mlade zvijezde i igrači koji će u budućnosti biti okosnica igre kluba.

Sa Mbapeom se Real već dugo povezuje. Navodno je sve spremno za njegov potpis u ljeto 2021. godine, a sa njim će stići i čudesni tinejdžer Kamavinga i njegovim dolaskom vrata Pogbi će definitivno biti zatvorena.

Nakon dva velika transfera u narednoj godini od Reala treba očekivati tišinu do ljeta 2022. godine. Tada je planiran još jedan transfer i to Erlinga Halanda.

Čudesni Norvežanin bi među Kraljevima trebao zamijeniti Karima Benzemu. Legendarnom napadaču tada ističe ugovor sa klubom i Real cilja Halanda kao njegovu zamjenu.

Tako bi Real već za dvije godine mogao imati zaista nestvarnu ekipu sa mnoštvom mladih fudbalera i sigurno da će Kraljevi ići na sve moguće titule.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve