Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kralj: “Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu”

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu.

Foto: Tanjug

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

“Kada je konobar u kafiću gdje smo sjeli vidio ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i prijeteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i trenutku dok sam gledao u telefon prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam na sred rive u Zvezdinoj trenerci”, ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušavao je samo da spase živu glavu.

“Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos, koliko neke druge stvari… Imam ćerku od četiri mjeseca, ženu… Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu, a u isto vrijeme govorio ko sam i šta sam da znaju ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me posle vrijeđali obični ljudi”, naveo je vaterpolo golman.

“Mislio sam na dijete, ženu i samo sam htio da se spasim”, ispričao je Kralj.

IzvorTanjug

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve