Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Košarkaši Crne Gore se brukali protiv Malte

Meč je prekinut 10 sekundi prije kraja i to je bila odluka sudija nakon velikih tenzija na parketu i očiglednog nezadovoljstva naših košarkaša zbog sudijskih odluka.

Mnogo se od košarkaške reprezentacije Crne Gore očekivalo na Igrama malih zemalja Evrope, ali su se oni večeras obrukali protiv Malte i igraće samo za treće mjesto.

Izabranici Gorana Boškovića, koji očigledno nema trenerski nerv, poraženi su od Malte84:80, a još su se i osramotili ponašanjem na kraju kada su shvatili da je poraz neminovan.

Meč je prekinut 10 sekundi prije kraja – to je bila odluka sudija nakon velikih tenzija na parketu i očiglednog nezadovoljstva naših košarkaša zbog sudijskih odluka.

Činjenica da su košarkaši Malte došli u priliku da se bore za pobjedu protiv Crne Gore, pa čak i uz pomoć sudija, ne opravdava lošu igru naših reprezentativacam, a još manje njihovo nesportsko ponašanje zbog kojeg su dobili čak pet tehničkih grešaka i na kraju morali da se pomire porazom i eliminacijom u polufinalu.

Crna Gora će se za treće mjesto boriti sjutra sa Kiprom, koji je poražen od Luksemburga (66:60), a Bošković bi trebao da se posveti nekom drugom poslu, koji bi mu bolje išao od trenerskog.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
02.06.2023-22:34 22:34

Odlican zakljucak novinara.