Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA 2: Košarkaše Lovćena čeka još pet provjera pred početak nove sezone

Već danas će Lovćen gostovati Leotaru iz Trebinja, prvoligašu Bosne i Hercegovine. Potom će u Podgorici Cetinjani nastupiti protiv Mege 14. septembra

Naš ABA 2 ligaš Lovćen će do kraja priprema za sezonu u regionalnom takmičenju odigrati makar još pet utakmica.

Foto: KK Lovćen

Već danas će Lovćen gostovati Leotaru iz Trebinja, prvoligašu Bosne i Hercegovine. Potom će u Podgorici Cetinjani nastupiti protiv Mege 14. septembra.

Tim Zorana Kašćelana igraće od 20. septembra na Memorijalnom turniru Sabit Hadžić u Sarajevu. Prvi rival biće protivnik iz ABA 2 lige u polufinalu, OKK Spars iz Sarajeva. Drugi polufinalni par je Široki – Krka. Finale i meč za treće mjesto na programu su 21. septembra.

Do kraja priprema Cetinjani će odigrati i duel sa Leotarom na svom terenu. Kašćelanov tim je u programu opsežnih priprema od sredine avgusta, što je veliki iskorak u odnosu na prethodno ljeto.

Mladi tim je nastupio početkom mjeseca na tri meča u Italiji, a dobre partije protiv jakih rivala su ohrabrenje.

Lovćen je sačuvao okosnicu ekipe iz prethodne sezone i doveo važna pojačanja. Cilj je da se igra važna uloga u ABA 2 ligi.

Nastup u regionalnom takmičenju Lovćen će započeti na gostovanju Borcu u Čačku 2. oktobra, a sedmicu kasnije ugostiti domaćeg rivala Sutjesku.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve