Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Košarka: Pionirke Primorja domaćin finalnog turnira prvenstva CG

Primorke su se, od ukupno 12, plasirale među četiri najbolje ekipe Crne Gore. Pored plasmana, zauzele su i prvo mjesto na tabeli i postale direktni favorit za zlato

Finalni turnir košarkaškog prvenstva Crne Gore za pionirke, u organizaciji ŽKK Primorje biće odigran ovog vikenda u Sportskom centru Igalo.

Foto: Radiojadran.com

Primorke su se, od ukupno 12, plasirale među četiri najbolje ekipe Crne Gore. Pored plasmana, zauzele su i prvo mjesto na tabeli i postale direktni favorit za zlato.

Nakon što su ligaški dio takmičenja završile na prvoj poziciji i Super liga je prošla bez poraza, a male Primorke dijele još dvije utakmice do zlatne medalje.

Prva polufinalna utakmica na programu je sjutra (01.06.) u 17 h. Sastaju se domaće Primorje i Magic iz Kotora. Nakon toga slijedi ceremonija otvaranja turnira, a u 19h je druga polufinalna utakmica između Budućnost Bemax i Basket Kids Montenegro. U nedjelju u 11h je utakmica za treće mjesto, a finale je zakazano za 13 h.

U ekipi Primorja su: kapitenica Jovana Savković, Bojana Radnjić, Iva Jevtović, Anastasija Mojić, Sara Đurović, Tijana Tatalović, Kalina Samardžić, Sanja Pavlović, Jelena Bulajić, Sanja Akšam, Jovana Ječmenić , Vladana Pajović, Lana Mijajlović i Aleksandra Dragićević.

Iz uprave Primorja pozivaju sve vjerne navijače i ljubitelje košarke da dođu u Sportski centar i podrže ekipu do osvajanja trofeja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve