Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Koronavirus ušao u ŽRK Budućnost: Jedna igračica pozitivna na koronavirus, ekipa u samoizolaciji

Nakon što su stigli rezultati testa, ekipa je morala da obustavi pripreme i vrati se u Podgoricu. Sve igračice i članovi stručnog štaba po povratku u Podgoricu, moraju biti u samoizolaciji, kako bi se ispoštovale mjere Instituta za javno zdravlje u cilju sprječavanja daljeg širenja corona virusa

Nakon što je jedna rukometašica Budućnosti bila pozitivna na testiranju na koronavirus, prekinute su pripreme “plavih” u Kolašinu.

Rukometašice, Foto: ŽRK Budućnost

“U pitanju je igračica koja je odradila i uvodnu fazu priprema u Podgorici krajem juna i početkom jula, a koja je u Kolašinu osjetila simptome, zbog čega je i podvrgnuta testiranju.

Nakon što su stigli rezultati testa, ekipa je morala da obustavi pripreme i vrati se u Podgoricu.

Sve igračice i članovi stručnog štaba po povratku u Podgoricu, moraju biti u samoizolaciji, kako bi se ispoštovale mjere Instituta za javno zdravlje u cilju sprječavanja daljeg širenja corona virusa.

Klub će blagovremeno informisati javnost o narednim aktivnostima u sklopu priprema za novu sezonu, a kada se za to steknu uslovi i ispoštuju mjere nadležnih državnih institucija”, saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve