Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Koronavirus ostavio trag na bugarskog šampiona: Levski iz Sofije pred gašenjem

Bugarski mediji pišu da je Levski iz Sofije pred gašenjem. Jedan od najvećih balkanskih klubova je u veoma teškoj situaciji i u narednih deset dana mu prijeti bankrot. Sportal navodi da generalni direktor Pavel Kolev, sportski direktor Ivajlo Petkov i trener Petar Hubčev već podnijeli ostavke koje će zvanično biti prihvaćene 13. maja

Panedmija koronavirusa će ostaviti traga na mnoge klubove, posebno na one koji od ranije imaju ogromnih finansijskih problema.

Levski Sofija, Foto: Novinite.com

Bugarski mediji pišu da je Levski iz Sofije pred gašenjem. Jedan od najvećih balkanskih klubova je u veoma teškoj situaciji i u narednih deset dana mu prijeti bankrot.

Sportal navodi da generalni direktor Pavel Kolev, sportski direktor Ivajlo Petkov i trener Petar Hubčev već podnijeli ostavke koje će zvanično biti prihvaćene 13. maja.

Interesantno da Hubčev još od januara radi bez plate. Njih trojica su u dogovoru odlučili da odstupe sa svojih pozicija kako dodatno ne bi štetili klupskoj kasi.

Ukoliko najtrofeniji bugarski klub sa čak 26 titula prvaka uskoro ne pronađe investitora biće prekinuta bogata tradicija koja traje od 1914. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve