Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konte: Pobijedili bismo i da je Zlatan ostao na terenu

Inter je gubio na poluvremenu, nakon čega je od 58. minuta imao igrača više – to je i iskoristio da preokrene golovima Lukakua iz penala i Erksena iz slobodnog udarca

Isključenje Zlatana Ibrahimovića nije bitnije uticao na konačan ishod meča četvrtfinala Kupa Italija između Intera i Milana, smatra trener “neroazura” Antonio Konte.

Inter je gubio na poluvremenu, nakon čega je od 58. minuta imao igrača više – to je i iskoristio da preokrene golovima Lukakua iz penala i Erksena iz slobodnog udarca.

– Prošli smo u polufinale, drugu godinu zaredom. Zato igrači zaslužuju čestitke, jer su imali pravi pristup od početka do kraja. Bila je teška utakmica, Milan je jak tim, koji je na čelu lige, pa pobjeda nad njima u četvrtfinalu je nešto što vrijedi proslaviti, rekao je Konte i nastavio:

– Milan je kvalitetna ekipa, ali i da je ostalo 11 protiv 11, uspjeli bismo da preokrenemo. Mislim da rezultat sve do našeg drugog gola nije bio pravedan. Imali smo sve vrijeme inicijativu, njihov golman je bio igrač utakmice.

Inter će se u polufinalu sastati sa pobjednikom večerašnjeg meča Juventus – SPAL.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve