Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konte otpisao četvoricu

Italijanski trener je tako uskratio pravo prisustva timskom radu vezistima Ndombeleu, Vinksu i Lo Selsu i lijevom beku Regiljonu

Antonio Konte, menadžer Totenhema, zabranio je prisustvo treninzima četvorici fudbalera ,,pijevaca“ koje želi da proda prije kraja ljetnjeg transfer-roka.

Italijanski trener je tako uskratio pravo prisustva timskom radu vezistima Ndombeleu, Vinksu i Lo Selsu i lijevom beku Regiljonu.

Osim Engleza Vinksa, preostala tri igrača su bili skupa pojačanja u godinama za nama, ali je Konte jasan u namjeri da ih se riješi, tvrdeći da ne postoje šanse da oni ispune ranije očekivani potencijal.

Argentinac Đovani lo Selso je najbliži odlasku, iz Premijer lige u Viljareal – za koji je igrao u Primeri u prethodnoj polusezoni na pozajmici.

Posebno je razočarao Francuz Ndombele, nekada zvijezda Liona, koji je 2019. plaćen čak 60 miliona eura. Trenutno su sva četvorica na tržištu procijenjeni na oko 92 miliona eura. Očekuje se da lako pronađu nove klubove – čim agenti shvate da u Totenhemu njihovi klijenti ne mogu računati na bilo kakvu minutažu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve