Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kontakti već ostvareni: Kutinjo ide u Arsenal

Engleski mediji pišu da bi Kutinjo mogao u Arsenal. Mikel Arteta ga mnogo cijeni i navodno želi napraviti sve da ga dovede na Emirejts. Arsenal je već stupio u kontakt sa njegovim zastupnikom i vjeruju da će biti pronađen zajednički jezik. On sa Barselonom ima ugovor do 2023. godine, a Barsa navodno traži 85 miliona eura

Filipe Kutinjo će se vratiti sa pozajmice iz Bajerna u Barselonu.

Kutinjo, Foto: Bayern Munich

Nije se pokazao među Bavarcima, ali ni Kataloncima ranije, pa ga vjerovatno čeka nova promjena sredina.

Engleski mediji pišu da bi Kutinjo mogao u Arsenal. Mikel Arteta ga mnogo cijeni i navodno želi napraviti sve da ga dovede na Emirejts.

Arsenal je već stupio u kontakt sa njegovim zastupnikom i vjeruju da će biti pronađen zajednički jezik. On sa Barselonom ima ugovor do 2023. godine, a Barsa navodno traži 85 miliona eura.

Iz Bajerna su prije par dana zvanično potvrdili da neće otkupiti njegov ugovor.

“Opcija otkupa je istekla i sigurno je nećemo iskoristiti. Sada nam je cilj da kompletiramo planove za narednu sezonu i vidjet ćemo da li će Kutinjoo imati i dalje neku ulogu u našem timu ili ne”, izjavio je Rumenige, davši do znanja da bi mogao ostati samo uz drastično smanjenje traženog obeštećenja.

Bajern je očito odlučio da novac uloži u Liroja Sanea koji je i dalje prva meta, a prije nekoliko dana mediji u Njemačkoj objavili su da fudbalera Mančester Sitija mame upravo Kutinjovom ‘desetkom’.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve