Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Komjuniti šild: Mahrez propustio meč jer bi pao na doping testu

Mančester siti je do trofeja došao i bez Mahreza. Poslije 1:1 u regularnom toku pobijedili su Liverpul u penal seriji rezultatom 5:4

Napadač Mančester sitija Rijad Mahrez nije bio u timu “građana” na meču za pehar Komjuniti Šildsa jer je postojala sumnja da padne na doping testu.

Mahrez, Foto: Foxsportsasia.com

Otuda je menadžer Pep Gvardiola odlučio da ga ne stavi u tim, jer nije bio siguran kakve su ljekove davali Mahrezu dok je bio na obavezama u reprezentaciji Alžira.

“Rijad je uzeo neki lijek, jako malu količinu, ali nijesmo bili sigurni šta je to i otuda je doping kontrola bila rizična stvar. Doktori nijesu bili sigurni šta sve sadrži lijek, zato nije igrao protiv Liverpula. Nadam se da će biti sve u redu za vikend i meč sa Vest Hemom”, objasnio je situaciju Pep Gvardiola.

Mahrez se u kamp Sitija vratio u prošli petak, pošto je pomogao reprezentaciji Alžira da osvoji Kup afričkih nacija.

“Rijad me je nazvao odmah poslije finala i rekao da želi da bude u ekipi za meč sa Liverpulom. I ja sam pristao, rekao sam mu da je dobrodošao”, dodao je Gvardiola.

Mančester siti je do trofeja došao i bez Mahreza. Poslije 1:1 u regularnom toku pobijedili su Liverpul u penal seriji rezultatom 5:4.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve