Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Komisija FSCG odlučila: Prekinuti meč pod Goricom registrovan službenim rezultatom u korist Budućnosti

Meč je prekinut desetak minuta prije kraja, kada je nakon isključenja fudbalera Zete Srđana Krstovića na insistiranje jednog od čelnika tima iz Golubovaca Jugoslava Lambulića, gostujući tim napustio teren stadiona pod Goricom

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza registrovala je prekinutu utakmicu između Budućnosti i Zete službenim rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe.

Budućnost i Zeta, Foto: Fscg.me

Meč je prekinut desetak minuta prije kraja, kada je nakon isključenja fudbalera Zete Srđana Krstovića na insistiranje jednog od čelnika tima iz Golubovaca Jugoslava Lambulića, gostujući tim napustio teren stadiona pod Goricom.

“U 78. minutu sudija utakmice isključio je iz igre Srđana Krstovića, igrača FK „Zeta“, zbog udaranja protivničkog igrača laktom u predjelu glave. Nakon isljučenja pomenutog igrača došlo je do negodovanja gostujućih igrača zbog odluke sudije da isključi iz igre Srđana Krstovića.

U protestima na sudijsku odluku najviše se isticao Mijat Lambulić, igrač FK „Zeta“, zbog čega je glavni sudija utakmice i njemu pokazao crveni karton, nakon čega su svi igrači napustili teren i otišlli u svlačionicu.

Službena lica utakmice sačekala su određeno vrijeme a pošto se igrači FK „Zeta“ nisu vratili na teren glavni sudija je prekinuo utakmicu”, saopšteno je iz Komisije za takmičenje FSCG.

Sada je na potezu Disciplinska komisija, koja će izvjesno kazniti Zetu kao klub, kao i pojedine fudbalere tima sa Trešnjice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve