Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kom favorit, Jezero sanja Prvu ligu

Kom će sjutra od 20 sati ugostiti Jezero

Kom će sjutra od 20 sati ugostiti Jezero. Kom je u posljednjih devet mečeva poražen samo od Budućnosti, Petrovca i Iskre. Savladao je Titograd i Grbalj, zaustavio Sutjesku, Podgoricu i Zetu, pokazao da je u usponu forme, nadao se da će izbjeći baraž, ali je uslijed prekida, ipak u kvalifikacijama.

“Specifična situacija za naš fudbal. Prvo se prvenstvo prekinulo, pa nastavilo i zaista zbog novonastale situacije, opravdano je prekinuto. Zbog toga ćemo igrati baraž prije nego što smo očekivali. Ekipa Jezera, nije za potcjenjivanje, tako da moramo imati dobar pristup u oba meča, jer baraž je lutrija”, kaže iskusni defanzivac Koma Mihailo Petrović.

Svjesni su Zlatičani da su u baražu često drugoligaši znali da iznenade.

“Mi smo prošle sezone napravili iznenađenje eliminisavši Lovćen, koji je igrao finale Kupa. Imamo dosta iskusnih igrača, koji su već igrali dosta puta te utakmice i nadam se da ćemo iz ovog dvomeča opravdati ulogu favoriti i osigurati opstanak, jer smo to igrama i zaslužili”, dodao je Petrović.

Jezero sada živi snove. Plavljani su nakon nastavka sezone odigrali osam mečeva i ostvarili šest pobjeda i remi, zasluženo stigli do baraža, a fudbalska euforija trese Plav.

“Igrali smo dobro tokom cijele sezone i ovo je nagrada za nas. Smatram da imamo čemu da se nadamo, iako naravno Komu kao prvoligašu pripada uloga favorita. Pokazalo se da imamo 20 igrača podjednakog kvaliteta, zbog čega smo dobro i podnijeli težak ritam i svakako da zbog uspona forme u dobrom raspoloženju očekujemo baraž”, kazao je Milija Savović, trener Jezera, koji ne smatra previše bitnom činjenicu da su domaćini u revanšu, ali žali zbog navijača.

“Uvijek imamo sjajnu posjetu i žao mi je što će se igrati pred praznim tribinama, jer bi to bio spektakl. U ovim okolnostima mislim da činjenica ko je domaćin nije mnogo presudna, tako da se spremamo i željni da se pokažemo što bolje”, dodao je Savović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve