Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kolinda komentarisala meč Hrvatske protiv Azerbejdžana: Previše igrača je bilo u sredini…

Predsjednica te zemlje Kolinda Grabar-Kitarović nakon meča je za Hrvatske medije komantarisala meč "Vatrenih" i dala zanimljivo viđenje.

Fudbaleri Hrvatske sinoć su na startu kvalifikacija za EURO 2020. godine na “Maksimiru” savladali Azerbejdžan nakon preokreta 2:1.

Foto: Net.hr

Predsjednica te zemlje Kolinda Grabar-Kitarović nakon meča je za Hrvatske medije komantarisala meč “Vatrenih” i dala zanimljivo viđenje.

“Vidjeli smo koliko smo bili dominantniji, nismo iskoristili toliko šansi, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača ostalo u sredini. Ja bih ih malo više isturila u napad. Mislim da moramo biti malo agresivniji. Znate kako je uvijek mislim – ‘no risk, no profit’. Treba malo ponekad i riskirati”, rekla je predsjednica Hrvatske.

“Vatreni će naredni meč u kvalifikacijam igrati u ponedjeljak protiv Mađarske u gostima, a Kolinda je komentarisala i budući susret.

“Do nedjelje će se oni bolje posložiti, bolje uigrati. Vjerujem da će to biti bolja, dinamičnija utakmica. Naravno, očekujem pobjedu”, zaključila je Grabar-Kitarović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve