Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Koliko sportisti zarađuju od društvenih mreža: Ronaldo po objavi od Instagrama dobija 784 hiljada funti

Na vrhu rang liste je napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji na popularnoj društvenoj mreži ima 173 miliona pratilaca, a prema nekim istraživanjima od jedne objave može da zaradi nevjerovatnih 784.000 funti

Najpopularniji sportisti svijeta odlično su plaćeni, a mnogo novca mogu da zarade i od društvenih mreža, prije svega od Instagrama.

Ronaldo, Foto: Instagram

Na vrhu rang liste je napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji na popularnoj društvenoj mreži ima 173 miliona pratilaca, a prema nekim istraživanjima od jedne objave može da zaradi nevjerovatnih 784 hiljada funti.

Portugalca prati fudbaler PSŽ i reprezentacije Brazila Nejmar, koji zaradi 580 hiljada funti za jednu objavu, a iza njega je najbolji igrač Barselone Lionel Mesi (521 hiljada).

https://www.instagram.com/p/Bz8wjHwAEDC/?utm_source=ig_embed

U top pet su još Dejvid Bekam i košarkaš Lebron Džejms. Nekadašnji engleski as izuzetno je popularan i u penziji (57 miliona pratilaca) i od posta na Instagramu može da zaradi 287 hiljada funti, dok Lebronova objava vrijedi 219 hiljada funti.

Na listi od deset najplaćenijih samo još jedan sportsita nije fudbaler – kriket igrač Virat Kohli, koji može da zaradi do 158 hiljada funti.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve