Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Kokoškov: Izgubio sam sa 40 razlike, a vi me to pitate

Nakon što je iznio prve impresije o lošoj predstavi svoje ekipe, Kokoškov je dobio pitanje da prokomentariše sadašnju Evroligu, s obzirom na to da nije potpuni '''novajlija'' u Evropi jer je vodio nacionalne timove

Trener Fenerbahčea Igor Kokoškov održao je zanimljivu konferenciju za medije nakon teškog poraza od Žalgirisa 99:62 u okviru 15. kola Evrolige.

Nakon što je iznio prve impresije o lošoj predstavi svoje ekipe, Kokoškov je dobio pitanje da prokomentariše sadašnju Evroligu, s obzirom na to da nije potpuni ”'novajlija” u Evropi jer je vodio nacionalne timove.

– Vi momci stvarno volite košarku. Poslije mog poraza od 40 razlike i dalje imate pitanja. Odajem vam priznanje za to, odgovorio je Kokoškov i nastavio:

– Ovdje je potpuno drugačije iz mnogo razloga, trebalo bi o tome na košarkaškoj klinici pričati. Ali trudim se da se prilagođavam, da forsiram moj stil košarke. Ima timova koji igraju u prilično različitim stilovima košarke, pokušavam da se adaptiram. Ali to je duga priča, i stvarno je velika razlika između evropske košarke i NBA.

Fener je u dosadašnjem dijelu elitnog takmičenja zabilježio pet pobjeda i deset poraza.

Klub iz Istanbula pojačao se u petak, pošto je dres turskog tima zadužio Marko Gudurić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve