Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kobs: Bilo bi normalno da svi timovi prihvate odluku ABA lige dostojanstveno i disciplinovano

Nastavak regionalnog takmičenja je u magli, gotovo svi klubovi su raspustili ekipe, a spekuliše se da bi titula mogla biti dodijeljena i za zelenim stolom

Košarkaš Budućnosti Voli Džastin Kobs kaže da bi volio da se pitanje šampiona ABA lige riješi na parketu, u bezbjednim uslovima po zdravlje igrača.

Kobs, Foto: KK Budućnost

Nastavak regionalnog takmičenja je u magli, gotovo svi klubovi su raspustili ekipe, a spekuliše se da bi titula mogla biti dodijeljena i za zelenim stolom.

“Volio bih da se pitanje šampiona riješi na parketu, ali je kristalno jasno da se mora voditi računa o zdravlju, suočeni smo sa višom silom, tako da bi po mom mišljenju bilo normalno da svi timovi prihvate odluku ABA lige dostojanstveno i disciplinovano, a jasno je da ona ne može da zadovolji interese svih klubova, niti da bude najpravednija, jer sam siguran da bi sve ekipe u polufinalu plej-ofa pružile i više od maksimuma kako bi stigle do titule. Mi smo bili u top formi, bili smo spremni da se upustimo u borbu za tron, ali, viša sila, je viša sila”, naglasio je Kobs u intervjuu za Sport klub.

ABA liga je pauzirana kolo prije kraja regularnog dijela sezona, a plasman u plej-of osigurali su Partizan, Budućnost i Crvena zvezda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve