Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Klop: Smijem li pričati o vremenskim uslovima

Redsima su trijumf na Enfildu, u 30. kolu Premijer lige, doneli Sadio Mane i Roberto Firmino sa po dva gola.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je izuzetno zadovoljan poslije pobjede nad Burnlijem (4:2), a posebno je istakao partiju Adama Lalane.

Foto: Getty images

Redsima su trijumf na Enfildu, u 30. kolu Premijer lige, donijeli Sadio Mane i Roberto Firmino sa po dva gola.

“Adam Lalana nije postigao gol, ali je bio najbolji na terenu. Odigrao je nevjerovatnu utakmicu. Generalno sam izuzetno srećan kako smo igrali. Naročito što se to dogodilo protiv Barnlija”, izjavio je Klop.

Njemac je u prethodnom periodu često isticao loše vremenske uslove kao razlog slabijih partija svog tima, a sad je na sličan način skrenuo pažnju na vodeći gol gostiju. Njega je postigao Vestvud direktno iz kornera.

https://twitter.com/LFC/status/1104767253575335941

“Da li sad smijem da pričam o vremenskim uslovima? Mislim da je tom golu doprinjeo vjetar koji je duvao, takođe, sumnjam da je dozvoljeno onako ometati golmana u petercu. Vjerujem da bi u većini zemalja to bilo okarakterisano kao prekršaj i gol ne bi bio priznat”, zaključio je Njemac.

Liverpul posle tog trijumfa ostaje drugi sa 73 boda, jednim manje od vodećeg Mančester Sitija. Priliku da se vrati na vrh imaće već u narednom kolu, kad gostuje Fulamu, pošto Građani neće igrati svoj meč tog vikenda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve