Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Realov nivo samopouzdanja je nevjerovatno veliki

Ulogu blagog favorita Klop je odlučio da prepusti protivniku

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da su „veoma dobri izgledi“ da Tijago i Fabinjo zaigraju u finalu Lige šampiona.

„Za sada djeluje dobro, i veliki su izgledi da će Tijago i Fabinjo moći da zaigraju“, rekao je Klop na konferenciji za novinare.

Klop je izjavio i da “šta god da radite morate steći iskustvo”, i da je njegov tim “stekao iskustvo”, i da rijetko “gubi u finalnim mečevima”.

“Izgubio sam mnogo finala u životu, i puno naučio iz tih poraza. Momci su se razvili posljednjih godina. Svi smo povezani. U dobrom smo trenutku i spremni smo za finale”, dodao je on.

Ulogu blagog favorita Klop je odlučio da prepusti protivniku.

”Nema lakog odgovora kada je o tome riječ. Ako pogledate iskustvo i način na koji je Real dolazio do uspjeha, što je bilo potpuno ludo, onda bih rekao da su oni favoriti. Njihov nivo samopouzdanja je nevjerovatno veliki, tako da moramo i mi moramo biti sigurni u sebe”.

Klop je rekao i da ga “ne opterećuju glasine” da napadač Liverpula Sadio Mane na kraju sezone napušta klub.

“Nije prvi puta da se pojavljuju takve glasine. Mane je potpuno fokusiran na finale. On se nalazi u životnoj formi i uživanje je gledati ga na treninzima i utakmicama”, izjavio je Klop.

Liverpul će deseti put igrati za trofej Kupa ili Lige šampiona.

Šampionski trofej osvajao je šest puta 1977, 1978, 1981, 1984, 2005. i 2019, a bio je finalista i 1985, 2007. i 2018. godine.

Finale Lige šampiona na programu je od 21.00 u Parizu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve