Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Povrede fudbalera uslovljavaju igru Liverpula

Menadžer Liverpula ne može da računa na Luisa Diaza, Žoela Matipa, Nabi Keitu, Tijaga Alkantaru, Artura Mela i Dioga Žotu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da će njegov tim biti oslabljen neigranjem šest fudbalera u meču petog kola grupe A Lige šampiona protiv Ajaksa, prenosi “Skaj sport”.

Klub sa „Enfilda“ od početka sezone ne igra konstantno, a tome su doprinijele i povrede ključnih igrača, tvrdi njemački stručnjak.

„Sve počinje sa povredama i problem je što oni fudbaleri koji nisu povrijeđeni igraju prečesto. Fudbaleri, koji se vrate iz povrede igraju često i prerano, tako stoje stvari. Naravno, ove situacije ne mogu da se riješe preko noći“, izjavio je menadžer Liverpula.

Klop je istakao i da će se neki igrači možda vratiti u tim, što može da bude od pomoći.

„Ponavljam, ne žalimo se, ne kukamo, samo je takva situacija. Kurtis Džouns se vraća što nam znači. Radujem se utakmici, pozitivan sam. Liga šampiona je u pitanju, Ajaks, velika utakmica. Imamo dovoljno igrača i pokušaćemo da nešto uradimo“, zaključio je njemački stručnjak.

Menadžer Liverpula ne može da računa na Luisa Diaza, Žoela Matipa, Nabi Keitu, Tijaga Alkantaru, Artura Mela i Dioga Žotu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve