Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop poslije poraza na Old Trafordu: Moramo da podgrijemo vatru i nađemo ritam

''Redsi'' su osvojili samo dva boda u prva tri kola Premijer lige, a prethodne večeri poraženi su i nadigrani od Mančester junajteda 2:1

Kriza Liverpula na startu sezone brine menadžera Jirgena Klopa.

“Redsi” su osvojili samo dva boda u prva tri kola Premijer lige, a prethodne večeri poraženi su i nadigrani od Mančester junajteda 2:1.

“Početak utakmice je bio tačno onakav kakav su svi očekivali, kakav su očekivali navijači Mančestera. Počeli su malo agresivnije od nas, to im je dalo prostora da igraju igru koju su željeli. Postigli su gol, koji smo mi morali drugačije da branimo, ali tako vam je to kod golova. U drugom dijelu prvog poluvremena smo bili tu, pravili smo im probleme, imali smo neke velike šanse“, rekao je Klop.

Nastavak nije bio lak jer je već u uvodnim minutima drugog dijela Junajted duplirao vođstvo.

“Na poluvremenu smo pokazali igračima nekoliko situacija i krenuli su dobro, imali su želju, ali onda smo primili drugi gol. Tada smo morali da jurimo zaostatak i bili smo sve vrijjeme u žurbi i trci sa vremenom. Postigli smo gol koji smo zaslužili u tom periodu utakmice i nakon toga smo radili ono što smo morali, forsirali smo, ali moram da priznam ne dovoljno dobro i zato smo i izgubili“,istakao je Klop i poručio za kraj:

“Nemam mnogo argumenata, izgubili smo utakmicu. Neki drugi dan bi možda bilo drugačije, možda bismo okrenuli. Tako je kako je. Možemo da igramo, želimo da se borimo. Imamo dobar meč u subotu kod kuće, moraćemo da budemo na visini zadatka, moramo da podgrijemo vatru i da nađemo ritam.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve