Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Klop pecnuo konkurente: Iza nas ne stoje oligarsi ili država

U poređenju sa protivnicima, Njemac se posebno osvrnuo na Čelsi. Plavci su doveli šest novih igrača Hakima Zijaša, Tima Vernem, Kaija Haverca, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara. Na prvu četvoricu potrošili su 223 miliona eura, dok su posljednja dvojica stigla kao slobodni agenti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je pandemija novog korona virusa uticala da redsi ne budu aktivni na tržištu, pošto oni nisu u vlasništvu oligarha ili čitavih država poput određenih rivala.

Klop, Foto: Skysport.com

U poređenju sa protivnicima, Njemac se posebno osvrnuo na Čelsi. Plavci su doveli šest novih igrača Hakima Zijaša, Tima Vernem, Kaija Haverca, Bena Čilvela, Tijaga Silvu i Malanga Sara.

Na prvu četvoricu potrošili su 223 miliona eura, dok su posljednja dvojica stigla kao slobodni agenti.

“Kovid-19 je stvorio neizvjesnost koja je za neke manje važna. Ne možemo preko noći da promijenimo stvari i kažemo da sada želimo da se ponašamo kao Čelsi. Živimo u svijetu neizvjesnosti. Nekim klubovima je manje važno koliko je budućnost neizvjesna jer su oni u vlasništvu država ili oligarha. To je istina”, istakao je Klop u razgovoru za BBC.

Šampion Engleske u novu sezonu, koja počinje u subotu, ulazi uz jedno pojačanje Kostasa Cimikasa, koji je za 11,7 miliona eura stigao iz Olimpijakosa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve