Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Ovim momcima bi dao djecu da mi čuvaju

"Vjerujem im sto odsto ali u ovakvim situacijama i dalje prave lude greške"

Fudbaleri Liverpula nastavili su pobjednički niz u Premijer ligi savladavši Vest Hem sa 2:0 i sada imaju 19 bodova više od prvog pratioca.

Foto: Bleacherreport.com

Trener Jirgen Klop bio je zadovoljan nakon još jednog uspjeha.

“Nije ovo bila briljantna partija, igrali smo protiv tima koji nije bezbjedan ali nam je to otežalo posao. Veoma bitan element fudbala je odgoovriti na kontre, ali za to drugi tim treba da ima kontre i treba vam da osvajate loptu i da koristite prostor. Mi smo svaki napad počinjali sa loptom na centru i protiv devet, deset ili 11 igrača. Volio bih da je bilo bolje ali zadovoljan sam i ovako da je lako dobiti ovoliko utakmica i ostali timovi bi to uradili. Bilo je zaista teško”, rekao je Jirgen Klop posle pobjede nad “čekićarima” u Londonu.

Prvi gol Liverpul je dao sa penala kada je strijelac bio Mohamed Salah, da bi Aleks Okslejd-Čeberlen ovjerio trijumf svog tima.

“Ne radi se o motivaciji već je teškoća da nađemo ritam, da održimo ritam i koncentraciju. Mislim da smo mi njima dali njihove najbolje šanse. Ovi momci, dao bih im djecu da mi ih čuvaju. Vjerujem im sto odsto ali u ovakvim situacijama i dalje prave lude greške. Nema to veze sa motivacijom. Samo sa koncentracijom u situaciji kada se konstantno pitaš za dešavanja na terenu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve