Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Nije lako igrati takmičarski fudbal nakon 14 dana priprema

Duel šampiona i osvajača FA kupa, tradicionalno je uvod u novu trku u Premijer ligi. Liverpul je prošle sezone dominantno došao do titule nakon 30 godina posta, dok su “tobdžije” preokretom u finalu protiv Čelsija, osvojile pehar u najstarijem fudbalskom takmičenju na svijetu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ističe da nije lako poslije kratkih priprema igrati takmičarski meč, ali da će njegov tim pokušati da pobijedi Arsenal i osvoji Komjuniti šild.

Klop, Foto: Tanjug

Duel šampiona i osvajača FA kupa, tradicionalno je uvod u novu trku u Premijer ligi.

Liverpul je prošle sezone dominantno došao do titule nakon 30 godina posta, dok su “tobdžije” preokretom u finalu protiv Čelsija, osvojile pehar u najstarijem fudbalskom takmičenju na svijetu.

“Da li bih želio da igram važnu utakmicu poslije samo dvije nedjelje priprema? Naravno da ne bi, ali već neko vrijeme znali smo da nas ona čeka. Iza nas su dvije sedmice veoma napornog rada, što se moglo vidjeti u test meču protiv Salcburga jer su momci imali teške noge. Nadamo se da to neće biti tako u meču sa Arsenalom, ali smo u istoj situaciji kao i oni. Spremamo se za tešku sezonu, jednu od najintenzivnijih u našim životima zbog broja utakmice koje nas čekaju. Pokušaćemo da pobijedimo utakmicu, kao i što će Arsenal vjerovatno uraditi isto”, rekao je Klop.

Arsenal i Liverpul igraće danas na “Vembliju” od 17.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve