Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Ne možete se pojačati razumnom svotom novca

Liverpul je prošle godine osvojio Ligu šampiona, a ove godine je glavni cilj kluba osvojiti engleski Premijeršip

Trener Liverpula Jirgen Klop objasnio je zašto “Redsi” ovog ljeta nijesu doveli nijedno pojačanje.

Klop, Foto: Skysport.com

“Nije lako. Već sam ranije govorio kako nije lako pojačati ekipu nekom razumnom cifrom, ali jeste ludom svotom novca. Ludim svotama za trošenje to uvijek možete napraviti i onda je sve moguće. Ipak, mi nismo takav klub. Bogati jesmo, ali ne kao neki, to je tako. Ma i ne trebamo nikog da dovodimo. Moramo naći rješenja tokom sezone. Naravno, nekad nađeš rješenje na tržištu i mi smo to napravili. Znate svi na koje igrače mislim. Ali inače rješenje morate pronaći na treninzima i to je ono što sad radimo”, rekao je Klop.

Nakon toga, on je odgovorio na pitanje kako komentariše izjavu Pola Insa koji je rekao da je Geret Bejl igrač za njegovu ekipu.

“Nekada veliki svjetski igrači baš imaju čudne ideje, ali ja ih poštujem bez obzira na to. Bejl je igrač Real Madrida i ako ode, neki klub će ga sigurno skupo platiti, a takođe će imati i veliku platu. On je sjajan igrač, mnogo mi se sviđa, ali ovdje nije riječ o njemu. Morate imati dobar tim, a ne samo dovesti dobre igrače. Ekipa mora da raditi kao jedno, a Liverpul kojeg ja vodim je dugogodišnji projekat”, rekao je Klop.

Liverpul je prošle godine osvojio Ligu šampiona, a ove godine je glavni cilj kluba osvojiti engleski Premijeršip.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve