Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Ne možeš da dođeš do rekorda ako ti je to najvažnije

Lider Premijer lige izgubio je nakon 44 utakmice u domaćem šampionatu, a ujedno propustio šansu da zabilježi 19 uzastopnih pobjeda u PL i postavi novi rekord

Liverpulovoj seriji pozitivnih rezultata došao je kraj, a poslije poraza od od Votforda menadžer “redsa” Jirgen Klop rekao je da njegov tim jednostavno nije bio dovoljno dobar.

Klop, Foto: Skysport.com

Lider Premijer lige izgubio je nakon 44 utakmice u domaćem šampionatu, a ujedno propustio šansu da zabilježi 19 uzastopnih pobjeda u PL i postavi novi rekord.

“Nijesmo pohlepni. Ne možeš da dođeš do rekorda ako ti je to najvažnije i samo to želiš da postigneš. Rezultat dolazi sa dobrom igrom, a mi sada nijesmo dobro igrali i to je ono što mene brine i o čemu ja razmišljam, a ne to što nećemo biti najbolji tim u Premijer ligi ikada. Od sada možemo da počnemo novi niz ako hoćemo. Ali, protiv Votforda nijesmo bili dovoljno dobri i to moramo da priznamo”, rekao je Klop i dodao:

“Sada imamo mnogo toga o čemu možemo da razgovaramo, stvari koje treba da promijenimo i da na taj način napredujemo što svakako može samo da pomogne “.

Klub sa Enfilda ostaje lider prvenstva sa 79 bodova, 22 više od drugoplasiranog Mančester Sitija koji ima i meč manje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve