Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Mislim samo na meč sa Kardifom, a ne kako ćemo protiv Barselone

Njemački trener naveo je da očekuje napetu utakmicu protiv Kardifa, koji se bori za opstanak i da ekipa mora da obavi svoj posao.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je sjajno što će njegovi fudbaleri igrati u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone, ali da prvo moraju da se koncentrišu na utakmicu protiv Kardifa, u Premijer ligi i borbu za titulu.

Foto: Goal.com

Liverpul je sinoć na gostovanju pobijedio Porto sa 4:1 i ukupnim rezultatom 6:1 plasirao se u polufinale Lige šampiona. Prva utakmica protiv Barselone na programu je 30. aprila, ali prije toga Liverpul će u nedjelju igrati protiv Kardifa, a u narednom kolu protiv Hadersfilda.

Liverpul je prvi na tabeli sa dva boda više, ali i utakmicom više od Mančester sitija.

“Plasirali smo se u polufinale, protiv Kardifa igramo u nedjelju i na to mislim. Samo ću na to misliti kada se probudim ujutro, a ne kako ćemo igrati protiv Barselone. Imamo vremena za to. Radujem se tome i to je briljantno, ali ne sada”, rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Njemački trener naveo je da očekuje napetu utakmicu protiv Kardifa, koji se bori za opstanak i da ekipa mora da obavi svoj posao.

Izvorbeta

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve