Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Kako god da se završi, ovo je bila posebna sezona

Liverpul ima samo bod zaostatka za Mančester Sitijem na dvije utakmice do kraja Premijer lige

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je pred meč 37. kola Premijer lige protiv Njukasl Junajteda poručio da ga ne zanima utakmica Mančester Sitija u ponedjeljak i da njegov tim mora da razmišlja samo o narednom protivniku.

Foto: Mondo.rs

Liverpul ima samo bod zaostatka za Mančester Sitijem na dvije utakmice do kraja Premijer lige. Redsi gostuju Njukasl Junajtedu u subotu u neobičnom terminu od 20 i 45, a nadaće se kiksu “građana” koji u ponedjeljak dočekuju ekipu Lestera.

“Šta god da se desi ovo je već posebna sezona. Ne mislim o tome jer me vi konstantno pitate o tome. Ne znate o našim poteškoćama kroz koje prolazimo jer mi o tome ne pričamo. Naši momci međutim konstantno donose rezultate. Imamo dvije utakmice, proći ćemo ih i onda ćemo pogledati unazad cijelu sezonu. Naš problem nije šta će se desiti u ponedjeljak uveče. Naš problem je da nađemo način da pobjedimo Njukasl. Poštujemo ih previše i hoćemo da odemo tamo i odigramo utakmicu”, rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Liverpul je u srijedu poražen na “Kamp nou” od Barselone 3:0 i veoma će teško na domaćem terenu nadoknaditi zaostatak.

“Nije bilo potrebe da bodrimo igrače u Barseloni i da ih grlimo. To je u nama. Ako hoćeš da pobejeđuješ u fudbalu moraš da prihvatiš da možeš i da izgubiš. Imam više pozitivnih misli o toj utakmici nego negativnih jer smo bili dobri na terenu. U posljednjih nekoliko nedjelja igramo odlično i moramo tako da nastavimo”.

“Momci su veoma dobro raspoloženi. Kada si u trci za titulu ne umaraš se. Đavolski smo ambiciozni. Sve što možemo je da dobijemo Njukasl što je nevjeorvatno teško. Svlačionica je fantastična u ove posljednje dvije godine jer su svi našli svoju ulogu i igrači imaju samopouzdanja. Mi smo Liverpul i momci su sami sve ovo napravili. Bilo bi smiješno da ne osvojimo ligu a da imamo 98 poena ali nemam pojma”, dodao je nemački menadžer.

Klop je inače potvrdio da Nabi Keita neće igrati do kraja sezone, a nije mogao da kaže da li će Roberto Firmino biti u postavi protiv Njukasla.

Meč Njukasla i Liverpula je u subotu od 20 i 45 časova.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve