Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

KK Budućnost Voli: Nema karata u prodaji, da navijači ispoštuju satnice ulaska u dvoranu

Zbog bezbjednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog dogadjaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji. Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige

Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnosti Voli i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za nekoliko hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača, saopšteno je iz kluba.

“Zbog bezbjednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog dogadjaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji. Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige. Imajući u vidu zahtjeve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obavještavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30h i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbjednosti svih prisutnih”, stoji u saopštenju KK Budućnost Voli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve