Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

KK Budućnost Voli: Navijači s parketa će imati mjesta za stajanje

Čelnici Budućnosti Voli su se izvinili vlasnicima karata koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sjede na svojim mjestima.

Čelnici Budućnost Volija povodom odluke ABA lige koja je zabranila prisustvo publike na parketu, u dvorani SC “Morača” na večerašnjem derbiju sa Zvezdom, izdali su saopštenje gdje će ulazak u salu biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani.

Oni su se takođe izvinili vlasnicima karata koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sjede na svojim mjestima.

“S velikim žaljenjem vas obavještavamo da je odlukom ABA  lige, zabranjeno prisustvo publike na parketu, u dvorani SC Morača kao i na sjedištima koja se nalaze u prva dva reda tribina, u redovima O i N.

Iz tog razloga, za gore pomenuta mjesta ulazak u salu će biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani.

Budućnost Voli upućuje izvinjenje vlasnicima karata koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sjede na svojim mjestima”,  saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve