Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

KK Budućnost Voli: Dočekajmo naše sportske prijatelje iz Beograda dostojanstveno i navijajmo sportski

Neka se naši gosti, od dolaska na podgorički aerodrom, do odlaska, osjećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje. Dajmo zajednički doprinos da meč protekne u odličnoj atmosferi. Našem klubu će mnogo značiti fer i sportska podrška, jer je svaka utakmica u susret završnici sezone od velikog značaja

Košarkaški klub Budućnost Voli pozvao je svoje navijače na fer i sportsko navijanje u derbiju protiv Partizana i poželio dobrodošlicu sportskim prijateljima iz Beograda.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da uzvratimo gostprimstvo igračima i stručnom štabu, kao i Upravi kluba, na čelu sa predsjednikom Ostojom Mijailovićem, koji su na terenu i van njega uvijek pokazivali dostojanstvo, zdrav takmičarski i pravi sportski duh. Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem kojeg smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnost Volija u Evroligi.

Ovom prilikom pozivamo naše navijače da u svom dokazanom maniru, na pravi domaćinski, nama svojstven način dočekamo rivala. Iako smo na terenu žestoki protivnici, naša igra je uvijek fer i sportska, a van terena smo pravi primjer ponašanja za sve učesnike ABA lige. Uz naše tradicionalno gostprimstvo, neka ovo bude utakmica na kojoj ćemo dati najbolje od sebe, na terenu i van njega i u kojoj ćemo svi uživati. Pokažimo na domaćem terenu kako izgleda susret dva velika evropska kluba.

Neka se naši gosti, od dolaska na podgorički aerodrom, do odlaska, osjećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje. Dajmo zajednički doprinos da meč protekne u odličnoj atmosferi. Našem klubu će mnogo značiti fer i sportska podrška, jer je svaka utakmica u susret završnici sezone od velikog značaja.

Iza nas je izazovan period, uželjeli smo se utakmica, huka sa tribina i snažne podrške naših navijača. Budite naš vjetar u leđa pred sam kraj veoma uzbudljive sezone u borbi za trofeje!”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Budućnost Voli i Partizan igraće sjutra od 19 sati u dvorani “Morača”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve