Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

KK Budućnost reagovao: Nije bilo sukoba, predložili smo F4 u Beogradu

Taj klub je naveo da su na današnjem sastanku iznijeti predlozi o završnici ABA lige, među kojima je i predlog Budućnosti da se do šampiona regionalnog takmičenja i plasmana u Evroligu dođe igrom na parketu, a predsjednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želio da prihvati

Košarkaški klub Budućnost demantovao je da je na današnjem sastanku klubova ABA lige došlo do verbalnog sukoba predsjednika podgoričkog kluba Dragana Bokana i prvog čovjeka Partizana Ostoje Mijailovića.

Foto: ABA liga

“Navodi su netačni, zlonamjerni i tendenciozni, mada je njihov cilj jasan”, saopštila je Budućnost reagujući na pisanje pojedinih medija.

Taj klub je naveo da su na današnjem sastanku iznijeti predlozi o završnici ABA lige, među kojima je i predlog Budućnosti da se do šampiona regionalnog takmičenja i plasmana u Evroligu dođe igrom na parketu.

“Predsjednik Budućnosti je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ako za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli poslije 21. kola”, navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Kako se dodaje u saopštenju, predsjednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želio da prihvati.

“Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnosti, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose”, zaključuje se u saopštenju Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve