Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

KK Budućnost: End of season ticket od danas u prodaji

End of season ticket odnosi se na kompletan završetak ABA lige i Evrokupa, kao i na mečeve Prve Lige u domaćem prvenstvu.

KK Budućnost Voli obavještava svoje vjerne navijače da će već od danas biti u ponudi ”End of season tickets” – ulaznica koja će vam obezbijediti mjesto u dvorani u odlučujućim mečevima pred kraj sezone.

Zbog COVID situacije nismo bili u mogućnosti da ponudimo sezonske karte uprkos velikoj potražnji navijača. Sada, pred kraj sezone, u odlučujućim mečevima ligaškog dijela i plej-ofa ABA lige i Evrokupa, dajemo mogućnost svima koji žele da obezbijede svoje mjesto u ”Morači”.

”End of season ticket” odnosi se na kompletan završetak ABA lige i Evrokupa, kao i na mečeve Prve Lige u domaćem prvenstvu.

Cijene karata, zavisno od mjesta u dvorani, kreću se u rasponu od 50-80-100 eur.

U slučaju eventualnog pogoršanja situacije zbog pandemije i limitiranog kapaciteta dvorane, vlasnici ”End of season ticket”-a imaće prioritet.

– Karte se mogu kupiti u Fan Šopu u Hipermarketu ”Naš diskont” radnim danima i subotom od 08-16h. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila na [email protected] ili na licu mjesta.

Budi naš vjetar u leđa u ciljnoj ravnini pred sam kraj veoma uzbudljive sezone u borbi za trofeje, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve