Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kirjosov zemljak: Novak je žrtva svoje želje da bude voljen

Osvajač 16 Gren slem titula u dublu smatra da Đoković mora da se fokusira na igru

Nekadašnji australijski teniser Tod Vudbridž kazao je da Novak Đoković pokušava da se dopadne svima.

Foto: Tennissport.com

Vudbridž je tako podržao misšljenje svog zemljaka Nika Kirjosa koji je takođe rekao da Đoković ima potrebu da su navijači uvijek na njegovoj strani.

“Novak je žrtva svoje želje da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Roberto Bautista Agut je odigrao sjajan poen i publika je to cijenila, ali je Đoković želio da aplauz za njega bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je nevjerovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem, da pati da njemu aplaudiraju jače” , rekao je Vudbridž.

Osvajač 16 Gren slem titula u dublu smatra da Đoković mora da se fokusira na igru.

“On ima ogromnu bazu navijača. Ne treba da se nađe na suprotnoj strani od njih, sa sam to uradio nekoliko puta, a to nije nešto što želiš da uradiš. On mora da radi ono što najbolje radi, da pobjeđuje”.

Vudbridž je prokomentarisao i ponašanje svog zemljaka Kirjosa i konstantno provociranje Đokovića. Nik je prije nekoliko dana u Atlanti markerom prekrižio Đokovićevo ime na majici jednog navijača.

“Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici. Gotovo”, rekao je Kirjos.

“On zna da će to stvoriti kontroverzu. Ne shvatam zašto to pokušava da uradi. On mora da počne da pobjeđuje u teniskim mečevima”, istakao je Vudbridž.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve