Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kik boks: Budućnost osvojila prve medalje

Crnu Goru je predstavljalo nekoliko klubova, među kojima je i Budućnost, koja je ostvarila zapažene rezultate

Na međunarodnom kik boks takmičenju – ”Grand Prix BiH”, održanom u Sarajevu, učestvovalo je 12 država sa preko 700 takmičara.

Crnu Goru je predstavljalo nekoliko klubova, među kojima je i Budućnost, koja je ostvarila zapažene rezultate.

Nemanja Čađenović je u seniorskoj konkurenciji do 71 kg, u disciplini ”low kick”, osvojio prvo mjesto i podgoričkom klubu donio premijerno zlato.

Filip Sekulović je u seniorskoj konkurenciji do 91 kg nakon dva dobijena meča, na poene izgubio u finalu. Naš takmičar je boksovao tri meča u jednom danu i na kraju zauzeo drugo mjesto u disciplini ”low kick”.

Uspjeha je bilo i u mlađem uzrastu. Tačnije – u kadetskoj konkurenciji u kojoj je Luka Heber odradio prvi meč u karijeri u ”light kontaktu” i nakon poraza u polufinalu osvojio bronzu. Isti takmičar se više istakao u disciplini ”kick light” jer je nakon dva dobijena meča uzeo zlatnu medalju.

– Jako sam zadovoljan kako su naši sportisti predstavili klub. Ovi rezultati su nam dokaz da smo na pravom putu i da treba da nastavimo u istom ritmu. Ubrzo nas očekuje još velikih takmičenja i ako ne budemo imali problema sa povredama biće ovo velika godina za naš klub – rekao je trener Andrej Đelošević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve