Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kijeza zbog povrede završio godinu

U saopštenju se navodi da je Kijezi dijagnostikovan lakša povreda bicepsa butne kosti na lijevoj butini. Predviđa se njegov povratak poslije božićne pauze, što znači da će biti odsutan više od mjesec dana

Juventus je potvrdio da će Federiko Kjeza biti odsutan do poslije katoličkog Božića zbog povrede butine, dok je stanje Vestona Mekenija manje ozbiljno.

Oba igrača su odšepala tokom jučerašnjeg poraza u Seriji A od Atalante 1:0 u Torinu. Obojica su jutros obavili testove u sklopu medicinskih pregleda.

U saopštenju se navodi da je Kijezi dijagnostikovan lakša povreda bicepsa butne kosti na lijevoj butini. Predviđa se njegov povratak poslije božićne pauze, što znači da će biti odsutan više od mjesec dana.

Što se tiče Mekenija, pregledi su isključili bilo kakvo kidanje ligamenata desnog koljena. Njegovo stanje će se pratiti svakodnevno.

Ovo predstavlja veliki udarac za Maksa Alegrija i “bjankonere”, koji su na već sedam bodova manje od četvrtog mjesta na tabeli Serije A.

Rezervisali su svoje mjesto u osmini finala Lige šampiona, ali ih je Čelsi sredinom neđelje na “Stamford Bridžu” pobijedio sa 4:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve