Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Kerington prešao u Monako: Mitrović angažovao bivšeg igrača Mornara

Interesantno, Amerikanac je u petak prošle sedmice raskinuo ugovor sa evroligašem Baskonijom, prvakom Španije kojeg vodi naš Duško Ivanović. Bek visok 193 santimetra je u kratkom periodu nastupao za barski Mornar u sezoni 2018-19. Sa 24 godine u potpunosti se afirmisao prošle sezone, kada je zablistao u dresu njemačkog Ludvigsburga i bilježio čak 17,2 poena po meču u Bundesligi, uz 42 procenta realizacije šuta za tri poena

Kadim Kerington, odlični bek-šuter, potpisao je ugovor za Monako, tim našeg bivšeg selektora Zvezdana Mitrovića.

Mitrović, Foto: Reprezentacija.me

Interesantno, Amerikanac je u petak prošle sedmice raskinuo ugovor sa evroligašem Baskonijom, prvakom Španije kojeg vodi naš Duško Ivanović.

Bek visok 193 santimetra je u kratkom periodu nastupao za barski Mornar u sezoni 2018-19. Sa 24 godine u potpunosti se afirmisao prošle sezone, kada je zablistao u dresu njemačkog Ludvigsburga i bilježio čak 17,2 poena po meču u Bundesligi, uz 42 procenta realizacije šuta za tri poena.

Za Mornar je Kerington odigrao 13 mečeva, od čega šest u Evrokupu. Sada će ponovo imati priliku da igra u Evrokupu, u dresu Mitrovićevog Monaka. Tim sa Azurne obale ima ambiciju da osvoji titulu prvaka Francuske u sezoni pred nama.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve