Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kepa o svađi sa Sarijem: Nijesam ponosan na to, živio sam u oluji

Prilikom izvođenja penala Kepa je želio da ispadne heroj, a na kraju je samo ispao tragičar. Samo jedan penal je odbranio igračima Mančester sitija koji su i podigli trofej

Golman Čelsija Kepa Arizabalaga nerado se sjeća sukoba sa nekadašnjim trenerom tog tima Mauriciom Sarijem.

Foto: Skysport.com

Kepa je u finalu Liga kupa zadobio povredu zbog čega je Sari posegnuo za izmjenom, pored aut linije Kabaljero je čekao prvi prekid da ga zamijeni, ali kada je došao taj trenutak uslijedio je pravi haos.

Za izmjenu Kepa nije želio da čuje, samo je odmahnuo rukom, a njegov potez je izazvao bijes kod tadašnjeg menadžera Čelsija koji je njegovo ime odmah precrtao kada je došla sljedeća utakmica.

“Nijesam ponosan zbog toga što se desilo. Živio sam u oluji te sedmice. Takvu situaciju nijesam nikad doživio i došla mi je samo u trenutku. Sve se desilo vrlo brzo. Izvinio sam se, on je objasnio kako se osjećao i sve je bilo gotovo odmah sljedećeg dana. Bila je to neprijatna situacija”, prisjetio se golman Čelsija.

Prilikom izvođenja penala Kepa je želio da ispadne heroj, a na kraju je samo ispao tragičar. Samo jedan penal je odbranio igračima Mančester sitija koji su i podigli trofej.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve